Aiemmat MelliMello-työt sekä koirakassi

Mainitsin aiemmin, että MelliMello-fanitukseni on jatkunut jo pidempäänkin.

Tässäpä ne aiemmat tekeleeni. Pöllökassin malli tuli tutuksi viime syksyn kassikurssilla. Siellä tein saman mallisen kassin erilaisesta kankaasta. Laukku on melko iso, noin 50 cm leveä yläosastaan, 40 cm korkea ja pohja n. 20 cm leveä. Juuri sopivan kokoinen yön tai parin viikonloppumatkoille. Laukku onkin ollut ahkerassa käytössä.


Sisälle tein vihreän vuorin ja pöllökankaasta ison, kaksiosaisen taskun. 

Toinen aiempi MM-työni on työhuoneen kappaverho. Taaskin ihastuin ensin kankaaseen ja sitten sille piti keksiä käyttöä.

Tämä koirakassi on samaa kangasta, mistä tein syksyn kurssilla ensimmäisen laukkuni tätä mallia. Eräänä sateisena sunnuntaina, kun ompeluhimo iski, päätin käyttää aiempia jämäkankaita. Tätä koirakangasta oli jäänyt sopivasti sen verran, että se riitti toiseen tällaiseen isoon kassiin ja vielä sen kaveriksi tuohon meikkilaukkuun.


Kurssilla tekemässäni kassissa oli musta, valkopilkkuinen vuori ja punaiset vetoketjut taskuissa. Tässä uudemmassa kassissa olevaa punaraitaista kangasta olin siinä käyttänyt olkahihnoihin. Vuorikankaaksi se soveltui todella hienosti. Ja koska kangasta oli jo hieman niukasti, jouduin leikkaamaan sen niin, että sivupalojen väliin pohjaan tuli tätä kangasta yhden punaisen raidan levyinen suikale. Valmiissa tuotteessa se vaikuttaa ihan suunnitellulta jutulta. :) Toisella sivulla vuoressa on vetoketjutasku, toisella puolella koirakankaasta avotasku. 


Koirakassit olen luonnollisesti antanut eteenpäin lahjaksi, eihän Kassikissalle sovi koirakuosinen kassi. Heti kun löydän kivaa tähän malliin sopivaa kissakangasta, ostan ja teen!

Kommentit